Loopbaanadvies op maat

Krijg een persoonlijk verslag over jouw aard, potentieel en motivatie.

Met de kerntalentenmethodiek ontdek je jouw ‘blauwdruk’. Dit profiel onthult jouw talent, je sterke punten en verborgen potentieel, zonder dat hier aangeleerd of gewenst gedrag aan vastzit. Het gaat niet over reeds verworven competenties (wat kan ik allemaal, waar ben ik goed in), maar wel over energiegevers en -vreters (waar krijg ik energie van en zal ik mogelijk goed in kunnen worden, mits ik daarvoor opgeleid word, ervaring in opdoe, et cetera). Je krijgt in een persoonlijk verslag jouw aard, potentieel en intrinsieke motivatie in beeld, inclusief de volledige nuances en interne paradoxen die daarbij horen.

Inzicht in je kerntalentenprofiel stelt je in staat om:

Richting te geven aan je loopbaan

Door te begrijpen welke activiteiten je energie geven en waar je natuurlijke talenten liggen, kun je gerichter carrièrekeuzes maken die bij jou passen.

Succes te behalen en te groeien

Door je kerntalenten te benutten, vergroot je je kans op succes en prestaties. Je zult merken dat je taken met meer plezier en gemak kunt uitvoeren en dat je aan het einde van de dag een voldaan gevoel hebt.

Balans te vinden

Een duurzame loopbaan gaat niet alleen over werk, maar ook over een gezonde balans tussen werk en privéleven. Door je kerntalenten te kennen, kun je een baan vinden die beter bij je levensstijl past.

Te investeren in persoonlijke ontwikkeling

Door te blijven werken aan je kerntalenten, kun je jezelf steeds verder ontwikkelen en groeien, wat essentieel is in een steeds veranderende arbeidsmarkt. Daarnaast zie ik vaak een enorme boost in het zelfvertrouwen rondom bijvoorbeeld een nieuwe stap in de carrière.

Stress te verminderen

Werken in lijn met je kerntalenten vermindert de kans op stress en burn-out, omdat je werk doet dat je natuurlijk afgaat en waar je energie van krijgt en van in de flow komt. Ook krijg je inzichtelijk wat je niet graag doet, zodat je daar beter op kunt sturen.

Heeft u nog vragen over loopbaanadvies?

Krijg inzicht in je werksituatie

Wil jij graag weten of je op de goede weg bent in je werk, of je op de goede plek zit of in de juiste setting? Ik help je graag! Deze persoonlijk begeleiding wordt vaak door HR adviseurs of teammanagers ingezet bij de loopbaan ontwikkeling van medewerkers en wordt ook vaak ingezet voor het individueel keuzebudget (IKB). Ook wordt deze begeleiding op voorhand ingezet in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Ervaringen van klanten...

Wil je nu écht vanuit de basis en grondig aan de slag?

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een carrièreswitch overweegt of het beste talent voor je bedrijf wilt vinden, Succes door Talent staat voor je klaar. Neem voor meer informatie gerust contact op en wie weet gaan we binnenkort jouw aangeboren talenten in kaart brengen!

Hoogbegaafdheid zien we als een ‘denk’ talent, maar daar is wel wat omdenken voor nodig zo af en toe 🙂 . Succes door Talent helpt jou daarbij.

De juiste stappen zetten begint met inzicht in jezelf. Je krijgt de handleiding van jezelf voor de rest van je leven, en ik help je die te gaan gebruiken. Pak de regie! 

Begrijpen hoe jij als persoon in elkaar zit is éssentieel voor het maken van de juiste keuzes. Probeer niet jezelf te veranderen, maar omarm je talenten en ga ernaar leven!