Verzuim

Wil je meer grip op je verzuim hebben en weten hoe je dit kunt verminderen en soms zelfs voorkomen? Succes door Talent helpt je verder.

Veel verzuim binnen uw bedrijf?

“Ah nee hè.. Wéér iemand ziek thuis.”

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. “Zieke medewerkers horen er nu eenmaal bij”, wordt vaak gezegd. Maar is dat zo of geeft het verzuimpercentage meer aan dan alleen maar domme pech of een griepgolf?

Het is verstandig om daar serieus mee om te gaan. Iedere zieke medewerker kost de organisatie tweemaal het jaarsalaris en in tijden van krapte en schaarste kan dat behoorlijke gevolgen hebben.

Natuurlijk ga je er goed mee om en heb je al diverse maatregelen getroffen om het verzuim tot het minimum te beperken. Maar gaat alles naar volle tevredenheid of is er ruimte voor verbetering?

Meer grip op verzuim in je bedrijf

Stel nou dat je een mogelijkheid zou zien om het percentage nog iets te laten dalen. Om een casus die al een tijdje speelt opgelost te zien. Met bijkomend voordeel dat je mensen meer begrip voor elkaar krijgen, elkaar beter begrijpen, beter samenwerken en … naar elkaar omkijken.

Kun je je voorstellen dat dit een positieve bijdrage levert aan het groepsproces en het uiteindelijke resultaat?

Dit is exact waar ik mijn klanten mee help. De mensen waar ik mee werk krijgen een nog betere focus, zijn gedreven en scoren meer. De organisaties worden nog fijnere werkgevers en de medewerkers voelen zich prettig, gesterkt en zitten op de juiste plek.

Mag jij raden wat dat doet met het ziekteverzuimpercentage.

Wil je hierover een keer in gesprek, plan dan een afspraak. Er over praten is je eerste winst.

Ervaringen van klanten...

Wil je nu écht vanuit de basis en grondig aan de slag?

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een carrièreswitch overweegt of het beste talent voor je bedrijf wilt vinden, Succes door Talent staat voor je klaar. Neem voor meer informatie gerust contact op en wie weet gaan we binnenkort jouw aangeboren talenten in kaart brengen!

Hoogbegaafdheid zien we als een ‘denk’ talent, maar daar is wel wat omdenken voor nodig zo af en toe 🙂 . Succes door Talent helpt jou daarbij.

De juiste stappen zetten begint met inzicht in jezelf. Je krijgt de handleiding van jezelf voor de rest van je leven, en ik help je die te gaan gebruiken. Pak de regie! 

Begrijpen hoe jij als persoon in elkaar zit is éssentieel voor het maken van de juiste keuzes. Probeer niet jezelf te veranderen, maar omarm je talenten en ga ernaar leven!