Over Succes Door Talent

Ik ben Stefany Meijers en dit is mijn leven in vogelvlucht.

Ik ben Stefany Meijers en dit is mijn leven in vogelvlucht.

De basis- en middelbare school: energie voor tien! Ik ging naar school, deed extra vakken, voor de hobby pakte ik het conservatorium mee, ik deed drie keer per week aan sport en had, bij tijd en wijle, drie bijbaantjes. Het kon niet gek genoeg. Waar een ander dacht aan afremmen, ging bij mij het gas vol open. Heerlijk!

Werken.. of toch weer leren?

Na de middelbare ging ik werken. Als receptioniste van een meubelfabrikant. Geen uitdaging, zwaar vermoeiend. Hier kwam ik achter toen ik onderweg naar mijn werk blijkbaar letterlijk slapend achter het stuur zat, en ik wakker werd van getoeter van een vrachtwagen, omdat ik op de verkeerde weghelft was beland.

Toch maar weer leren. Maar wat past bij me? Geen idee. Dus koos ik een algemene studie. Lekker breed, beetje creatief, komt wel goed. Al snel merkte ik het gebrek aan uitdaging en zocht ik deze in extra vakken als Italiaans, fotografie, video en Engels. 

Na de studie ging ik weer werken. Al snel werd ik aangenomen en als een jonge hond ging ik aan de slag. Hard werken en niet zeuren was de mentaliteit, want – in tegenstelling tot nu – stonden er voor iedere positie minimaal 100 wachtenden in de rij. 

Na drie jaar ploeteren belandde ik in een burn-out. Baan kwijt, mezelf kwijt en geen idee welke kant ik nog op wilde. Steeds probeerde ik mijn weg te vinden en steeds verdween de energie als sneeuw voor de zon. Een rasechte jobhopper.

Het leverde me veel op. Met name slapeloze nachten, gebrek aan energie, verdriet, boosheid en frustraties. Natuurlijk hebben mijn partner en kinderen dit van dichtbij gezien. Ik was mezelf niet.

Waar is mijn energie die vroeger zo vanzelfsprekend was gebleven?​

Via mijn omgeving kwam ik terecht bij een kerntalentenanalist. Dat was voor mij de ommekeer. Vanaf dat moment kon ik weer stappen in de goede richting zetten.

Inmiddels gaat het gelukkig goed met me en doe ik de dingen waar ik energie van krijg. Dat komt omdat ik mezelf heb leren kennen, precies weet waar die energie voor mij in zit en waar het heel snel wegstroomt.

Om je een voorbeeld te noemen; zo krijg ik mega veel energie van creatief bezig zijn, zowel met mijn handen als in mijn hoofd, mensen helpen en mezelf steeds weer opnieuw uitdagen. Ik weet ook wat mijn energievreters zijn, hoe dit komt en hoe ik ermee om kan gaan. 

Al met al ben ik nu een gelukkig mens. Ik werk met veel plezier hard, en er kan meer bij, omdat ik weet dat ik daar gelukkig van word. Aan het eind van de dag ga ik voldaan naar huis en heb ik zin om even te muziek te maken of te schilderen. Dat past goed bij me. 

Ervaringen van klanten...

Wil je weten wat echt goed bij jou past? 

Ik schrijf jouw persoonlijke handleiding voor de rest van je leven. Ik begeleid je het eerste jaar om deze handleiding te leren begrijpen en hoe je hier stapsgewijs de juiste richting aan geeft. Dit zorgt voor rust in je lijf en je leven. Door de positieve energie, word je een fijner mens voor jezelf en je omgeving. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je zit lekkerder in je vel en dat straal je ook uit.

Meer weten?

Wil je nu écht vanuit de basis en grondig aan de slag?

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een carrièreswitch overweegt of het beste talent voor je bedrijf wilt vinden, Succes door Talent staat voor je klaar. Neem voor meer informatie gerust contact op en wie weet gaan we binnenkort jouw aangeboren talenten in kaart brengen!

Hoogbegaafdheid zien we als een ‘denk’ talent, maar daar is wel wat omdenken voor nodig zo af en toe 🙂 . Succes door Talent helpt jou daarbij.

De juiste stappen zetten begint met inzicht in jezelf. Je krijgt de handleiding van jezelf voor de rest van je leven, en ik help je die te gaan gebruiken. Pak de regie! 

Begrijpen hoe jij als persoon in elkaar zit is éssentieel voor het maken van de juiste keuzes. Probeer niet jezelf te veranderen, maar omarm je talenten en ga ernaar leven!